Verhuur


Huren in 4 stappen! 

Bij Kruizinga.nl; Snel, eenvoudig en betaalbaar!

Heeft u tijdelijk extra capaciteit nodig bij een geplande of onverwachte stijging van het aantal orders, bij het opvangen van seizoenspieken, een evenement of bij een verhuizing. Kruizinga.nl heeft een uitgebreid scala aan logistieke hulpmiddelen die u hierbij kunnen helpen. Snel geleverd en zonder een grote investering te doen. U bent hierdoor nooit gebonden aan een investering waarvan u nog niet weet of het rendabel is. Of het nu gaat om rolcontainers, gaascontainers, meubelhondjes, pallet opzetranden, stapelracks, onderwagenspalletwagens of een laadbrug. Onze verhuurproducten zijn snel inzetbaar zodat uw bedrijfsruimte beschikbaar blijft voor andere doeleinden. Wanneer de producten niet meer nodig zijn nemen deze geen kostbare ruimte in gebruik. 

 

Voordelen


- Snel beschikbaar
- Scherp geprijsd
- Ruim 60 jaar ervaring
- Uitgebreid assortiment
- Perfect onderhouden

 

Bekijk ons actuele verhuuraanbod

Bel nu 088-5331555 voor een passende en flexibele oplossing.

Verhuur_nl2

 

 


Voorwaarden

Huren bij Kruizinga.nl is mogelijk voor een huurperiode van minimaal 30 dagen. Bij elke aanvraag bekijken wij welke voorwaarden voor u van toepassing zijn. Dit is afhankelijk van het product, de aantallen, voor welke periode en het transport. Deze voorwaarden ontvangt u van ons in een huurovereenkomst. Huren is alleen mogelijk voor zakelijke klanten. 

 

Rolcontainers huren

Rolcontainers zijn onmisbaar in de distributie van goederen. Veel gebruikt bij de bevoorrading van de detailhandel en supermarkten. Maar ook bij postorderbedrijven, magazijnen, seizoensgebonden organisaties of bij een verhuizing. Bij ons heeft u de keuze uit diverse soorten rolcontainers; 2-heks, 3-heks, 4-heks en anti-diefstal rolcontainers. In de meeste gevallen nestbaar of demontabel zodat deze als ze niet gebruikt worden nog efficiënter opgeslagen kunnen worden. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om de rolcontainers uit te breiden met extra etages, spanbanden of een dissel en koppeling. Zoekt u iets specifieks, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

verhuur-rolcontainers-huren.png 

Stapelracks huren

Maak optimaal gebruik van de beschikbare vloeroppervlakte en ga de hoogte in voor maximale opslagcapaciteit. Zeer breed inzetbaar en o.a. geschikt als mobiele bandenstelling, grootvakstelling of palletstelling. De hoogte van de stapelracks kan worden aangepast door gebruik te maken van verschillende lengtes rongen (buizen). Standaard zijn deze beschikbaar in 990 mm, 1050 mm, 1200 mm, 1370 mm, 1680 mm en 2000 mm. Om de nuttige hoogte (lees: te beladen hoogte) te bepalen neemt u de totale ronglengte min 170 mm (voorbeeld: ronglengte 1680 mm - 170 mm = 1510 mm). Uiteraard is afwijken van de standaardlengtes mogelijk, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Het voordeel van stapelracks is, dat indien ze niet worden ingezet in uw magazijn, ze eenvoudig in elkaar genest kunnen worden. Daarnaast is het ook mogelijk om de stapelracks uit te breiden met een bodemplaat, wielen, insteekbeugels of uitneembare wanden.

verhuur-rolcontainers-huren.png 

Gaascontainers huren

Uw voorraad visueel houden is belangrijk om een duidelijk overzicht te hebben. Gaascontainers helpen daarbij. De meeste bekende is de pool gitterbox volgens UIC norm 435-3 (EUR DB BOX EPAL). De grote voordelen hiervan zijn de sterkte, de capaciteit en de veelzijdigheid. De klep aan de voorzijde zorgt ervoor dat deze eenvoudig te laden en lossen zijn. Daarnaast zijn er ook inklapbare gaascontainers beschikbaar. Het grote voordeel hiervan is dat ze weinig ruimte in beslag nemen als ze niet in gebruik zijn. Zoekt u iets specifieks, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

verhuur-gaascontainers-huren.png 

Meubelhondjes, dolly’s en onderwagens huren

Van meubelhondje tot industrieel rolplateau, ook hiervoor kunt u terecht bij Kruizinga.nl. Uiterst mobiel en praktisch in gebruik. Meubelrollers zijn zeer geschikt voor een verhuizing waar bijvoorbeeld tafels, kasten, meubels, dozen of beursmaterialen verplaatst moeten worden. Voorzien van antislip laag om onbedoeld schuiven te voorkomen. Transportrollers of onderwagens zijn handige hulpmiddelen voor het vervoer van euronorm bakken, vleeskratten, pallets of groot volume bakken. Beschikbaar in diverse uitvoeringen.

verhuur-onderwagens.png

Palletopzetranden huren

Maak van pallets praktische opslagkisten, trasportkisten, palletboxen of displaypallets. Palletranden zijn een handig hulpmiddel om pallets modulair op te bouwen tot het gewenste formaat. Beschikbaar in zowel hout als draadgaas en in standaard euronorm formaten; europallet (120x80 cm), blokpallet (120x100 cm) of halve pallet (80x60 cm). Opzetranden zorgen voor een significante besparing op het retourtransport omdat ze in de meeste gevallen opgevouwen getransporteerd kunnen worden en daarmee veel ruimte besparen. Het is ook mogelijk om de opzetranden uit te breiden met een deksel, vakverdeling, hoekopzetstukken of onderwagen. Zoekt u iets specifieks, neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Palletwagen huren

De handpalletwagen of handpallettruck is onmisbaar in elk magazijn. Heeft u tijdelijk extra personeel ingehuurd dan is de kans groot dat bedrijfsprocessen stagneren als er te weinig palletwagens beschikbaar zijn. Dit probleem is eenvoudig te verhelpen zonder een grote investering te doen in aanschaf. Huur ze bij Kruizinga.nl. Hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid voor de beste prijs.

 

Mobiele laadbrug huren

Bij Kruizinga.nl kunt u ook terecht voor het huren van een mobiele laadbrug. Speciaal ontwikkeld om met een heftruck containers en vrachtwagens te laden en lossen. Zeer geschikt als er geen vaste laaddock aanwezig is of om tijdelijk een extra dock te creëren. Onze laadbruggen zijn bij uitstek geschikt voor het laden en lossen met een heftruck of pompwagen. De laadbrug is met een heftruck te verplaatsen, hydraulisch in hoogte verstelbaar en kan tot 10 ton laadvermogen aan.  


verhuur-laadbrug.png

Onze producten zijn vertegenwoordigd in o.a. de volgende sectoren; industrie, logistiek, supermarkt, winkel, groothandel, facilitair, automotive, bouw, doe-het-zelf, tuinbouw, evenementen en de voedingsindustrie.

Bel nu 088-5331555 en vraag naar de uitgebreide en flexibele mogelijkheden!