Sanitair

sanitair-afval-en-reiniging.png

Kruizinga voorziet u van de nodige hygiëne- en toiletartikelen producten 

Bij Kruizinga willen we alle oplossingen bieden die bedrijven en magazijnen nodig hebben om hun dagelijkse taken uit te voeren, en daar horen ook sanitaire producten bij. Toiletartikelen producten worden niet alleen gebruikt in huishoudelijke badkamers, maar deze artikelen spelen ook een belangrijke rol in bedrijven. In bedrijven daarentegen zijn de behoeften veel groter. Dit betekent dat de oplossingen moeten worden aangepast. In deze categorie vindt u producten zoals de toiletpapierdispenser, de zeepdispenser voor aan de muur of de handdoekdispenser.  

 

Bekijk het assortiment of lees voor meer informatie onderstaand verder.
In welke omgevingen komen toiletartikelen voor? 

Wanneer u aan sanitair denkt, denkt u aan producten voor de badkamer of de toiletten, maar ook een omgeving als de keuken kan diverse schoonmaakhulpmiddelen bevatten. Het is daarom aannemelijk om te stellen dat in echt iedere branche deze sanitaire goederen voorkomen. Wanneer u in de toiletten van het ziekenhuis komt of zelfs in de toiletten van een bioscoop, zie u tijdens het handen wassen een zeepdispenser. Dit is een soort omhulsel voor de zeepfles, waardoor het toilet er luxer uitziet en uiteraard zodat men deze zeepfles niet meeneemt. 

 

Welke toiletartikelen verkoopt Kruizinga? 

Bij Kruizinga verkopen we veel verschillende soorten producten voor het sanitair. Denk hierbij aan desinfectiedoekjes, zeepdispensers, handdesinfectiepalen, toiletpapier dispensers en nog veel meer. Hier beneden zullen we kort een omschrijving geven van sommige producten die we verkopen. 

 

Zeepdispenser

Een zeepdispenser, ook wel een kunststof unit, met zeep, kunt u bij het betreden van uw organisatie of bij de toiletten neerzetten. Dit biedt werknemers of bezoekers de mogelijkheid om de handen schoon te houden zonder water en zeep.

 

Handdesinfectie paal

Een handdesinfectiepaal is een paal die ingezet kan worden op bijvoorbeeld openbare plaatsen als scholen, bedrijven en winkelcentra. 

 

Toiletpapier dispenser

Een toiletpapier dispenser is een soort verdeler voor wc-papier. Het is mogelijk om wc-rollen in dit product te plaatsen. U creëert hiermee een nette uitstraling en afgifte van het toiletpapier. Bij Kruizinga verkopen we zowel open als gesloten toiletpapierdispensers. Daarnaast kan de vorm variëren van rond tot rechthoekig. 

 

Hygiëne- en toilet producten kopen? Kruizinga helpt u!

Heeft een sanitair product op het oog, maar wilt u meer informatie over die specifieke product? Geen probleem! Neem gemakkelijk contact op met een van onze specialisten. Door een sanitaire producten bij Kruizinga aan te schaffen bent u verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding. 


FAQ 

Kan ik gebruikte hygiëne- en sanitaire producten kopen bij Kruizinga?

Bij Kruizinga kunt u tweedehands hygiëne- en sanitaire producten kopen. Deze vindt u wanneer u aan de linkerkant van de site filtert bij artikelindeling op “gebruikt”. Daarnaast verkopen we ook allerlei andere tweedehands producten. Meer hierover kunt u lezen op onze gebruikt pagina.

Heeft Kruizinga ook andere producten welke bijdragen aan een schone werkomgeving?

Wilt u een schone werkomgeving creëren?  Neem dan een kijkje bij de volgende categorieën: afvalcontainer, afvalzakhouder, buitenafvalbak, minicontainer of schoonmaakwagens.