Opstapkruk

Bekijk ons grote assortiment opstapkrukjes bij Kruizinga

Opstapkruk voor werken op een gemiddelde hoogte!

Wanneer u dozen, producten of goederen uit een kast of stelling wilt nemen, en daar niet bij kan, kunt u gebruik maken van een opstapkruk. Opstapkrukjes komen het vaakst voor binnen huishoudens. Voor zowel particulieren als in zakelijke omgevingen is het handig om een opstapkruk te hebben.

 

Bij Kruizinga hebben we diverse opstapkrukjes. Wilt u meer weten over onze opstapkrukken? Bekijk dan onderstaand voor meer.

 

 

Slimme keuzes
Nieuw
Opstapkruk verrijdbare kunststof opstapkruk 2 treden
(11)
Nu vanaf € 40,46
25 juli bezorgd
Nieuw
Opstapkruk verrijdbare stalen opstapkruk 2 treden
(6)
Nu vanaf € 52,66
25 juli bezorgd 

 

Welke voordelen zijn er?

Er zijn verschillende voordelen bij het gebruiken van een opstapkruk. Hieronder puntsgewijs de voordelen op een rijtje:

 

  • - Het is een handig hulpmiddel wanneer u moeite hebt met het bereiken van een bepaalde hoogte. Denk hierbij aan bovenkasten of bovenkanten van kasten.
  • - U kunt een opstapkrukje ook gebruiken om op te zitten.
  • - Wanneer u het opstapkrukje even niet nodig bent rolt u hem gemakkelijk aan de kant.

 

De verschillende soorten

Bij Kruizinga hebben we opstapkrukken van 1 treden of 2 treden. Daarnaast zijn de kunststof opstapkrukjes te koop in verschillende kleuren als zwart, rood, grijs en blauw. Daarnaast wisselt het assortiment tweedehands opstapkrukjes dagelijks. Zo kan zijn dat er vandaag wel een gebruikt opstapkrukje beschikbaar is en morgen uitverkocht is.

 

Opstapkrukjes kopen? Kruizinga helpt u!

Wilt u een opstapkrukje kopen maar bent u er nog niet helemaal over uit? Vraag onze specialisten voor meer informatie. U kunt gemakkelijk contact met ze opnemen en zij helpen u verder met het kiezen van de juiste opstapkruk. Door bij Kruizinga een opstapkrukje aan te schaffen bent u verzekerd van de juiste prijs/kwaliteitsverhouding.


FAQ

Wat is een opstapkruk?

Een opstapkrukje is een kleine, verrijdbare kruk. Wanneer u ergens net niet bij kan komen, kunt u gebruik maken van een opstapkruk.

Heeft Kruizinga ook gebruikte opstapkrukjes?

Wilt u weten of op dit moment gebruikte opstapkrukken in het assortiment bevinden? Dit kunt u zien wanneer u aan de linkerkant onder artikelindeling "gebruikt" zit staan. Staat dit hier niet? Dan hebben we op dit moment geen gebruikte opstapkrukken. Het gebruikte assortiment van Kruizinga wisselt dagelijks, zo kan het zijn dat op het ene moment we wel gebruikte opstapkrukjes in het assortiment hebben en het andere moment zijn ze uitverkocht. Meer over ons gebruikte assortiment kunt u lezen op onze gebruikt pagina.

Heeft Kruizinga ook andere soorten product om de hoogte in te gaan?

Naast opstapkrukjes heeft Kruizinga ook andere producten welke u kunnen helpen wanneer u de hoogte in moet. Denk hierbij aan: trappen, rolsteigers en ladders.