RVS Serveerwagen

Bekijk ons grote assortiment RVS wagens bij Kruizinga

RVS-wagens kopen doet u bij Kruizinga!

Bent u werkzaam binnen de voedselindustrie, horeca of entertainment? Dan is een rvs-serveerwagen onmisbaar voor u! Deze karren zijn gemaakt van roestvrijstaal, handzaam en hebben een erg lange levensduur. Ook zijn ze eenvoudig en praktisch inzetbaar in droge of natte ruimtes en erg milieuvriendelijk.

 

Meer informatie nodig? Klik hier voor onze keuzehulp of lees dan onderstaand verder.
 

 

Waarvoor is de wagen het meest geschikt?

U kunt verschillende zaken met een rvs-serveerwagen doen, afhankelijk van het type en de omstandigheden waarin u hem gebruikt. Meestal worden ze gebruikt om eten of drinken te serveren in bijvoorbeeld restaurants. Hiermee helpt u bij, bij het efficiënter werken doordat u alles op één wagen kunt plaatsen en naar de tafels kunt rijden zonder dat u een paar keer heen en weer moet lopen.

 

Welke soorten RVS-wagens heeft Kruizinga?

Bij Kruizinga hebben we diverse soorten rvs-wagens in verschillende groottes. Zo hebben we rvs-serveerwagens met 2 etages, 3 etages, 4 etages of 5 etages of rvs-platformwagens met duwbeugels neerklapbaar.

 

RVS-serveerwagen kopen? Kruizinga helpt u!

Wilt u een rvs-serveerwagen kopen maar bent u er nog niet helemaal over uit? Onze specialisten helpen u hier graag bij. Neem gemakkelijk contact met ze op en zij helpen u verder. Bij Kruizinga bent u gegarandeerd van de juiste prijs/kwaliteitsverhouding.


FAQ

Wat is een rvs wagen?

Een rvs-serveerwagen is een karretje dat gebruikt wordt om eten of drinken te serveren. Rvs staat voor “roestvrij staal”. Deze karretjes worden vaak gebruikt in een restaurant om gerechten naar de tafels te brengen. Roestvrij staal is een sterk en duurzaam materiaal, hierdoor kan een rvs-serveerwagen gemakkelijk onderhouden worden.

Heeft Kruizinga ook gebruikte rvs-wagens?

Het gebruikte assortiment van Kruizinga wisselt dagelijks. Hierdoor kan het zijn dat de ene dag wel een gebruikte rvs wagen beschikbaar is en de andere dag weer niet. Wilt u meer weten over ons gebruikte assortiment? Neem dan een kijkje op onze gebruikt pagina.

Heeft Kruizinga nog andere producten die handig zijn in een magazijn?

Bij Kruizinga kunt u verschillende producten vinden welke handig zijn in een magazijn. Denk hierbij aan: handwagen, tafelwagen, bijzetwagen, ESD wagen.