Magazijnwagens

Bekijk ons grote assortiment magazijnwagens bij Kruizinga

Magazijnwagens in alle soorten en maten

Een magazijnwagen is een onmisbaar hulpmiddel in elk magazijn. Magazijnkarren maken het vervoer van uw producten effectiever, zo kunt u in een korte tijd de producten op de juiste plaats vervoeren en is ook nog ergonomisch verantwoord. Kruizinga heeft een divers assortiment magazijndollys van hoge kwaliteit tegen snelle levertijden.

 

Het merendeel van onze magazijnkarren zijn geproduceerd door Fetra, wat staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Alle Fetra wagens worden standaard geleverd met poedercoating staal, zwenk- en bokwielen en EU-veiligheidsnorm EN 1757-3.

 

Lees onderstaand voor meer informatie. Of gebruik hier onze keuzehulp!Wat zijn de voordelen van magazijnwagens?

Magazijnwagens maken het vervoer van uw producten gemakkelijker en effectiever. Kiest u de juiste magazijnkar voor uw werkzaamheden? Dan kan dit leiden tot verhoogde productiviteit. Bij Kruizinga hebben wij verschillende soorten magazijnwagens, u kunt hierbij denken aan bijzetwagens, transportkarren, orderpickkarren, etagewagens, langmateriaalwagens, rvs-platformwagens of handtrekkarren. Elke soort heeft een eigen functie. Bedenk daarom zelf eerst waarvoor u de magazijnwagen wilt gebruiken. U kunt u zelf de vragen stellen:

 

- Wat gaat u verplaatsen?
- Wie gaat het doen?
- Wat zijn de specifieke voorkeuren?
- Waar gaan de goederen heen?
- Hoe zwaar zijn de artikelen die erop vervoerd worden? Dit is belangrijk om te weten om het juiste draagvermogen te kiezen
- Hoe groot zijn de artikelen die worden verplaatst? Dit is belangrijk voor de afmetingen van de magazijnkar.

 

Na het stellen van deze vragen kunt u makkelijk filteren op de juiste kar. Komt u er nog niet helemaal uit? Dan kunt u contact met ons opnemen, dan helpt een van onze specialisten u verder bij uw keuze. Of bekijk de keuzehulp!

 

Welke soorten zijn er?

Er zijn verschillende soorten magazijnwagens, zoals bijvoorbeeld inklapbare magazijnwagens, magazijnwagens met luchtbanden of ESD-wagens. Een inklapbare magazijnwagen is gemakkelijk mee te nemen in bijvoorbeeld uw auto, maar het bespaart ook ruimte als u de kar even niet meer gebruikt. Maar worden ook gebruikt in commerciële voertuigen, doordat ze gemakkelijk kunnen worden opgeborgen en vervoeren. Magazijnwagens met luchtbanden zijn ideaal voor inzet op slechte ondergronden en buitengebruik. Maar er zijn ook elektrostatisch geleidende magazijnwagens. Deze beschermen u tegen schade van elektrische ontladingen.

 

Wat kunt u met een magazijnwagen?

Een magazijnwagen wordt gebruikt voor intern transport. U kunt hierbij denken aan losse spullen zoals dozen of losse spulletjes. Een platformwagen is bijvoorbeeld handig als u grote dozen wilt verplaatsen. Het is wel belangrijk dat u rekening houdt met het laadvermogen van de kar. Deze karren worden over het algemeen gebruikt door expeditiebedrijven, producthallen of productiesectoren. Hierbij is het belangrijk om snel producten te transporteren. Een etagewagen is handig als u verschillende producten wilt vervoeren in bijvoorbeeld bakken voor klein materiaal. De bovenste etage kunt u ook gebruiken als schijfblad. Ook erg handig bij het order picken!

 

Magazijnwagen kopen? Kruizinga helpt u!

Wilt u een magazijnwagen kopen, maar bent u er nog niet helemaal uit welke magazijnkar het beste voor u geschikt is? Neem dan contact op met onze specialisten, zij helpen u graag verder bij het magazijnwagen bestellen proces! Wanneer u kiest om een magazijnwagen aan te schaffen bij Kruizinga bent u gegarandeerd van een duurzame investering met lange levensduur, ook zijn onze karren zijn snel leverbaar en hebben een goede kwaliteit/prijs verhouding.


FAQ

Wat is een magazijnwagen?

Een magazijnwagen wordt gebruikt voor het verplaatsen van goederen. Het zijn karren op wielen met vaak een duwbeugel. Zo kunt u gemakkelijk de kar voortbewegen.

Kunt u ook een magazijnwagen huren?

Bij Kruizinga.nl kunt u verschillende producten huren. Maar een magazijnwagen kunt u (op dit moment) niet huren. Wel kunt u andere producten bij ons huren. Voor meer informatie welke producten dit zijn, bekijk dan de verhuur pagina. 

Heeft Kruizinga ook gebruikte magazijnwagens?

Bij Kruizinga.nl hebben we verschillende soorten magazijnwagens, waaronder ook gebruikt. Hier kunt u op filteren aan de linkerkant van de website bij artikelindeling. Staat hier geen gebruikt tussen? Dan zijn de gebruikte magazijnwagens tijdelijk op. Zodra er weer een nieuwe voorraad aan gebruikte magazijnwagens binnenkomen ziet u direct aan de linker zijkant weer een kopje “gebruikt” verschijnen. Onze gebruikte magazijnwagens worden de karren eerst gecontroleerd of ze niet kapot zijn. Ook maken we zelf de foto’s in onze eigen studio, zo heeft u altijd een eerlijk beeld van het product.

Heeft Kruizinga nog andere wagens die handig zijn in een magazijn?

Bij Kruizinga hebben we ook andere wagens die erg handig zijn in een magazijn. U kunt hierbij denken aan een rolcontainer, palletwagen, meubelhondje, onderwagen, cc wagen, dossierwagen, draagarmwagen, handwagen, materiaalstandaard, optiliner wagen, rongenwagen, tafelwagen of een steekwagen.