Bankstelwagen

bankstelwagen

Bankstellen vervoeren? Schaf dan een bankstelwagen aan!

Een bankstelwagen is ook een rolcontainer soort. Het biedt de perfecte oplossing om meubilair met name bankstellen te vervoeren. Dit product ziet u dan ook vaak terugkomen in omgevingen zoals meubelwinkels, transport- of verhuisbedrijven. Bankstelkarren zijn nestbaar en daardoor dus ruimte besparend.

 

Naast dat het mogelijk is om nieuwe bankstelwagens bij Kruizinga te kopen, is het ook mogelijk om gebruikte bankstelwagens aan te schaffen. Zo geeft u een bankstelwagen een 2e leven. En zit de precieze maat er niet bij? Geen zorgen, onze specialisten kunnen samen met u de perfecte meubelkar op maat laten maken.

 

Meer over bankstelwagens weten? Lees dan onderstaand verder. 
 

 

In welke situaties worden bankstelwagens ingezet?

Bankstelwagens worden ingezet bij bijvoorbeeld het vervoeren en transporteren van banken, maar ook worden ze gebruikt bij het stofferen van bankstellen.

 

Welke type bankstelwagens kent Kruizinga?

Bankstelwagens zijn beschikbaar in diverse afmetingen en bevatten rubberen of nylon wielen. Doormiddel van de uitschuifbare armen kunt u de bankstelwagen groter maken om het gewenste formaat te creëren om uw bankstel te vervoeren. Ook heeft Kruizinga gebruikte varianten op voorraad.

 

Zijn er specifieke branches/sectoren waar een bankstelwagen ingezet wordt?

Een bankstelwagen zie je vaak in omgevingen zoals meubelwinkels, stoffeerbedrijven en transport- of verhuisbedrijven.

 

In combinatie met

Bankstelkarren zijn ook goed te combineren met andere producten. Hierbij kunt u denken aan verhuisdekens, spanbanden of pompwagens.

 

Wilt u een bankstelwagen kopen, maar bent u er nog niet over uit welke keuze u moet maken? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier, onze specialisten staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.


FAQ

Welke type producten worden vaak vervoert met bankstelwagen?

De naam zegt het eigenlijk al, met een bankstelwagen worden bankstellen vervoert.
Doordat een bankstelwagen uitschuifbare armen heeft is deze gemakkelijk aan te passen aan de grootte van de bank.

Wat is het draagvermogen van een bankstelwagen?

Draagvermogen van een bankstelkar kan verschillen per kar. De bankstelwagens die wij op onze site hebben staan hebben een draagvermogen van maximaal 300 kg.

Waar wordt een bankstelwagen voor gebruikt?

Een bankstelwagen wordt vaak gebruikt voor het vervoeren van bankstellen. Maar ook worden ze gebruikt om bijvoorbeeld bankstellen opnieuw te stofferen.