Kledingrek op wielen

kledingrek-rolcontainer.

Kledingrekken op wielen kopen? Koop bij Kruizinga!

Een kledingrek op wielen biedt de perfecte oplossing voor het transporteren, het opslaan of te presenteren van kleding. Onmisbaar in een kledingwinkel en ideaal om veel kleding veilig aan op te hangen.

 

Een kledingrek kenmerkt zich door het stalen profiel en rubberen wielen. Het stalen profiel van de kleding rolcontainer zorgt ervoor dat het rek stevig genoeg is om zware kleding op te hangen. Doormiddel van de rubberen wielen zorgt u ervoor dat het rek gemakkelijk te verplaatsen is.

 

Bekijk het assortiment of lees onderstaand voor meer. 
 

 

In welke situaties worden kledingrekken op wielen ingezet?

Professionele kledingrekken op wielen komen over het algemeen voor in de omgevingen zoals groothandels, kledingwinkels en detailhandel, en het stevige kledingrek op wielen kan ook gemakkelijk thuis gebruikt worden. En ook tijdens een presentatie of modeshow zijn ze erg handig, u ziet in 1 oogopslag namelijk welke kleding u heeft.

 

Welke type kledingrekken kent Kruizinga?

Bij Kruizinga kunt u een stevig kledingrek op wielen in een enkele variant en dubbele variant verkrijgen, daarnaast zijn ze verkrijgbaar in een nieuwe of gebruikte variant. En ook is er de mogelijkheid bij Kruizinga om te kiezen voor een maatwerkoplossing, zo is er voor iedereen een passende rolcontainer.  

 

Zijn er specifieke branches/sectoren waar een kledingrek op wielen ingezet wordt? 

In een magazijn waar veel kleding verplaatst moet worden kan er gekozen worden voor een stevig kledingrek, maar ook wordt een kleding rolcontainer veelal gebruikt in de kledingwinkel branche. 

 

Welke opties heb ik op het moment dat ik een maatwerk kledingrek wil?

Wilt u informatie over een kleding rolcontainer op maat gemaakt? Neem dan contact op met onze specialisten.

 

Kleding rolcontainer kopen?

Wilt u ook een stevig kledingrek op wielen kopen maar bent u er nog niet helemaal uit wat voor u de juiste oplossing is? Neem dan contact op met ons verkoop team. Zij kunnen u adviseren wat de juiste keuze voor u is.