Wasserijcontainer

wasserij rolcontainer

Schaf een wasserij container aan bij Kruizinga!

Met schone was van A naar B. Een wasserij rolcontainer heeft een andere functie dan een normale rolcontainer. Deze karren zijn namelijk ontwikkeld om hoeveelheden was- en linnengoed te transporteren tussen wasserij en eindbestemming, zodat deze gewassen schoongehouden kunnen worden. De wielen van een wasserijcontainer zijn veelal van rubber gemaakt. Voordeel hiervan is dat rubberen wielen namelijk een hoog draagvermogen hebben en vrijwel geen geluid maken. Ze kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Erg handig als de container via washok naar een ziekenhuis of hotel verplaatst moet worden.

 

Bekijk het assortiment of lees onderstaand voor meer informatie. 

Slimme keuzes
Nieuw
Wasserij rolcontainer vaste constructie
(3)
Vanaf € 265,00
24 juni bezorgd 

 

De rolkar staat op wielen die gemaakt zijn van rubber. Het voordeel hiervan is dat de kar hierdoor een hoger draagvermogen heeft en tegelijkertijd minder lawaai maken dan wielen van een ander soort materiaal. Daarnaast kunnen rubberen wielen zowel binnen- als buiten gebruikt worden.


In welke situaties worden wasserijcontainers ingezet?

Een wasserijcontainer wordt ingezet bij het vervoeren van was- en linnengoed. Doordat bij de 3-heks variant de etages wegklapbaar zijn kunt u deze makkelijk ombouwen tot 4 heks waardoor wasgoed niet eruit kan vallen.

 

Welke type wasserijcontainers kent Kruizinga?

Kruizinga kent 2 types wasserijcontainers, met dichte bak en rolcontainers als 3-heks vorm.
De containers zijn zowel nieuw als gebruikt leverbaar. Wilt u een wasserijcontainer huren? Klik dan in het filter menu op “verhuur” en vraag een huurofferte aan. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact op met ons verkoop team.

 

Zijn er specifieke branches/sectoren waar wasserijcontainers worden ingezet?

Wasserij containers komen over het algemeen voor bij wasserij en linnengoed bedrijven.
Maar kunnen ook voor andere toepassingen gebruikt worden, zolang het maximale laadvermogen maar niet overschrijdt.

 

Waarom een wasserijcontainer kopen bij Kruizinga?

Bij Kruizinga staat persoonlijk klantcontact voorop en hechten we hier veel waarde aan.
Wilt u ook een stevige wasserijcontainer kopen maar bent u er nog niet helemaal uit wat voor u de juiste oplossing is? Neem dan contact op met ons verkoop team. Zij kunnen u adviseren wat de juiste keuze voor u is.


FAQ

Wat is de levertijd van een wasserijcontainer?

De levertijd van een wasserijcontainer kan verschillen per product. Is het product op voorraad? Dan wordt deze binnen ca. 2 werkdagen afgeleverd. Mocht het gebeuren dat uw bestelling een vertraging oploopt? Dan wordt u zo snel mogelijk gecontacteerd om samen met u een nieuwe lever- of afhaaldatum te bepalen

Is er een minimale- of maximale verhuurperiode?

Minimale huurperiode is 30 dagen. Wilt u korter dan 30 dagen huren? Dat kan, alleen wordt er wel voor 30 dagen in rekening gebracht. Let op! Huren is niet mogelijk voor particulieren. Heeft u andere vragen over huurperiode? Neem dan contact op met een van onze verkoop specialisten.

Wat is het maximale draagvermogen van een wasserijcontainer?

Het maximale draagvermogen van een wasserijcontainer verschilt per rolcontainer. De ene variant heeft een laadvermogen van 200 kg, de andere kan een laadvermogen van 400 kg hebben.

Is het mogelijk om grote volumes af te nemen?

Dit is mogelijk, wel moet u dan even contact met ons opnemen, de levertijd van een product kan namelijk veranderen. Dit heeft te maken met de voorraad.