Dossierwagens

Bekijk ons grote assortiment dossierwagens bij Kruizinga

Creëer orde met de dossierwagens van Kruizinga!

Met dossierwagens zorgt u ervoor dat al uw dossiers veilig zijn opgeborgen of vervoerd kunnen worden naar een andere ruimte. Een dossierkar is een veelgebruikt product in omgevingen zoals kantoren, bibliotheken, scholen of magazijnen.

 

De Fetra karren beschikken standaard over een opbouwsysteem van geschroefde stalen poedercoating buizen, houten etages/wanden en streeploze bok- en zwenkwielen. De karren zijn zoals elk Fetra product altijd onder de EU-norm EN 1757-3 veiligheidsnorm gefabriceerd.

 

Wilt u meer weten over dossierkarren? Lees dan onderstaand verder!

 

 
Welke soorten dossierkarren zijn er?   

Kruizinga heeft verschillende dossierkarren in het assortiment, u kunt hierbij denken aan een dossierwagen met etages, dossierwagens met scheidingswanden of dossierwagens met achterwand. De Dossierkarren zijn voorzien van 4 zwenkwielen waarvan 2 met rem waardoor u de karren gemakkelijk kunt verplaatsen of vast kunt zetten zodat de kar niet uit zichzelf wegrolt.

 

Met of zonder achterwand?

Bij Kruizinga hebben we een divers assortiment dossierkarren zoals archiefkarren zonder achterwand of met achterwand. Voor het opbergen van administratie is een dossierwagen met een dichte achterwand wenselijker. Zo valt er geen dossier per ongelijk eruit wanneer u er een extra dossier bij in wilt zetten. Wilt u dossiers gaan verplaatsen en er snel bij kunnen als u dossiers vervoerd? Dan kunt u beter kiezen voor een dossierwagen zonder achterwand, zo kunt u van beide zijdes bij de dossiers.

 

Dossierwagens kopen? Kruizinga helpt u verder!

Bent u van plan om een dossierwagen te kopen, maar bent u er nog niet helemaal uit welke archiefkar u wilt kopen? Onze specialisten helpen u hier graag bij, u kunt gemakkelijk contact met ze opnemen via onze contact pagina. Door een dossierwagen aan te schaffen bij Kruizinga bent u verzekerd van de beste prijs/kwaliteit verhouding tegen lange levensduur.


FAQ

Wat is een dossierwagen?

Dossierwagens zijn karren waarmee u, de naam zegt het al, dossiers kunt vervoeren of opslaan. De karren zijn inzetbaar in vele praktische toepassingen en worden veel gebruikt binnen omgevingen zoals kantoren, bibliotheken of scholen. U kunt met een dossierwagen gemakkelijk belangrijke dossiers vervoeren of opslaan.

Wat zijn de voordelen van een dossierwagen?

Met een dossierwagen kunt u eenvoudig dossiers van A naar B vervoeren. De karren zijn behandeld met een poedercoating voor een krasvrije en robuuste bescherming.

Heeft Kruizinga nog andere producten die handig zijn in een magazijn?

Er zijn verschillende producten die erg handig zijn binnen een magazijn. Bij Kruizinga hebben we een divers assortiment. Producten die u hulp kunnen bieden in een magazijn zijn: cc wagen, orderverzamelwagen, draagarmwagen, handwagen, materiaalstandaard, optiliner wagen, rongenwagen, tafelwagen, bijzetwagen, etagewagen, RVS wagen, ESD wagen