Rolcontainer 2-heks

2-heks rolcontainers

2-heks rolcontainer: de perfecte oplossing voor transport en opslag!

Op zoek naar een handige mogelijkheid om goederen te transporteren? Kies dan voor een 2-heks rolcontainer, ook wel 2-heks rolwagens genoemd. Een 2-heks rolcontainer is onmisbaar bij bevoorrading of distributie van goederen. De karren zijn uitgevoerd met twee zijwanden en een bodem. Onze rolcontainers 2-heks zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Hierdoor is er altijd wel een geschikte rolcontainer te vinden welke past bij uw wensen

 

Als u regelmatig te maken heeft met het transporteren of opslag van goederen, heeft u vast wel eens gehoord van een 2-heks rolcontainer. Maar wat is het precies en waarom zou u er gebruik van moeten maken? Lees dan onderstaand voor meer informatie.

Slimme keuzes 

 

Wat is een 2-heks rolcontainer?

Een 2-heks rolcontainer is een rolkar die gebruikt wordt in verschillende branches. Het bestaat uit 2 stalen frames en een bodem met wieltjes. Hierdoor is de kar gemakkelijk te verplaatsen. De rolkarren hebben een laadvermogen van maar liefst 600 kilogram. Hierdoor zijn ze goed inzetbaar in omgevingen waar zowel lichte als zware goederen getransporteerd worden.

 

De verschillende voordelen van een 2-heks rolcontainer

Het gebruik van een 2-heks rolcontainer heeft verschillende voordelen. Ten eerste biedt het een handige en efficiënte manier om goederen te vervoeren. Door de wieltjes is de container gemakkelijk te verplaatsen. Daarnaast zijn 2-heks karren sterk en duurzaam. Het stalen frame zorgt ervoor dat de rolkar lang meegaat en bestand is tegen zware lasten. Zo bent u verzekerd van een veilig transport of opslag van uw goederen.

 

Toepassingen en situaties van een 2-heks rolcontainer

De veelzijdigheid van een 2-heks rolcontainer maakt hem geschikt voor verschillende toepassingen. U komt ze vaak tegen in bijvoorbeeld distributiecentra, magazijnen of supermarkten voor efficiënt transport en opslag van goederen of producten naar het schap te brengen.

 

Daarnaast komt de 2-zijdige rolcontainer ook goed van pas in de horeca en evenementenbranche. Hierbij wordt de kar bijvoorbeeld gebruikt tijdens cateringservice of materialen transport.

 

Verschillende uitvoeringen 2-heks rolkarren

2-heks rolcontainers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Denk aan rolkarren met houten, stalen of kunststof bodem. Daarnaast kunt u ook een keuze maken in nestbare rolcontainer, rolcontainer met insteekhekken of met klemhekken. Ook heeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen nylon of rubberen wielen.

 

Rolcontainer 2-heks kopen bij Kruizinga

Bij Kruizinga hebben we een groot assortiment 2-heks rolcontainers en is het doel om ze zo circulair mogelijk te verkopen. Dit vinden wij belangrijk bij Kruizinga. Wilt u graag investeren in nieuwe rolcontainers of zijn uw huidige rolcontainers toe aan vervanging? Bij Kruizinga bent u aan het juiste adres. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een op maat gemaakte 2-heks rolcontainer. Zo is er voor iedere oplossing een 2-heks rolkar. Tijdelijk een rolcontainer nodig? Kies dan voor rolcontainer huren als tijdelijke oplossing.

 

Wilt u een stevige 2-heks rolcontainer kopen, maar bent u er nog niet helemaal over uit welke rolkar voor uw de juiste oplossing is? Neem dan contact op met onze specialisten. Zij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze.

 

Daarnaast kunt u bij Kruizinga ook terecht voor 3-heks rolcontainers, 4-heks rolcontainers, anti-diefstal rolcontainers, thermo rolcontainers en wasserij rolcontainers.

 


FAQ

Wat is de levertijd van een 2-heks rolcontainer?

De levertijd van een 2-heks rolcontainer kan variëren doordat deze gemonteerd moeten worden. Wanneer u op de website door het assortiment scrolt ziet u onder elk product de levertijd staan. Wilt u specifiek van 1 rolcontainer de levertijd weten? Dan kun u het beste even contact met ons team opnemen.

Kan ik grote volumes afnemen?

U kunt bij Kruizinga 2-heks rolcontainers in grote volumes afnemen. We hebben een grote voorraad beschikbaar op locatie.

Waarvoor wordt een 2-heks rolcontainer gebruikt?

Een 2-heks rolcontainer wordt vaak gebruikt in magazijnen, distributiecentra of winkels om goederen efficiënt te vervoeren of op te slaan.

Wat betekent 2-heks rolcontainer?

Een 2-heks rolcontainer is voorzien van 2 hekken aan beide zijkanten. U kunt met een 2-heks rolcontainer makkelijk te werk gaan omdat goederen vanuit twee kanten toegankelijk zijn.

Hoe creëert u niveaus in een 2-heks rolcontainer?

U kunt gemakkelijk meerdere etages in een rolcontainer plaatsen. Hierdoor creëert u verschillende hoogtes. Hierbij moet u wel letten op welke maatvoering de rolcontainer heeft. Bekijk onze assortiment etages voor de mogelijkheden.

Wat is het maximale laadvermogen van een 2-heks rolcontainer?

Het maximale laadvermogen verschilt per type rolcontainer. Dit ligt eraan of de rolcontainer een houten bodem, stalen bodem of kunststof bodem heeft. Maar de meeste 2-heks rolcontainers hebben een maximaal laadvermogen van 500 kg. Wilt u weten wat het laadvermogen is van de specifieke rolcontainer welke u op het oog heeft? Dan kunt u dit weervinden in de specificaties onder het product.

Welke type rolcontainer moet ik kiezen?

Heeft u hulp nodig bij het maken van uw keuze? Dan kunt u eenvoudig contact met onze specialisten opnemen. Zij helpen u graag verder met het vinden van de juiste rolcontainer.

Zijn er nog andere type rolcontainers te koop bij Kruizinga?

Naast 2-heks rolcontainer heeft Kruizinga ook andere type rolcontainers in het assortiment. Denk hierbij aan: 3-heks rolcontainer, 4-heks rolcontainer, anti-diefstal rolcontainer, bankstelwagen, kleding rolcontainer, meubeltransportwagen, pakketwagen, thermo rolcontainer en wasserij rolcontainer.