Rolsteigers


Bekijk ons grote assortiment rolsteigers bij Kruizinga

Koop rolsteigers van hoge kwaliteit bij Kruizinga!

Op zoek naar een rolstieger? Dan bent u bij Kruizinga aan het juiste adres. Wanneer u bijvoorbeeld klussen heeft zoals het verven van binnen- of buitenkant van het huis, is een rolsteiger het juiste hulpmiddel. Bij Kruizinga verkopen we rolsteigers voor binnen, ook wel kamersteigers genoemd, maar ook rolsteigers voor buiten.

 

Wilt u meer weten over ons assortiment rolsteigers? Lees dan onderstaand verder.

Slimme keuzes
Nieuw
Rolsteigers altrex rolsteigers snelbouw
Nu vanaf € 2.044,84
24 juni bezorgd 

 

De verschillende soorten

Bij Kruizinga hebben we verschillende soorten rolsteigers in het assortiment in diverse hoogtes. Daarnaast zijn onze steigers in het  assortiment rolsteigers van het merk Altrex. Maar ook hebben we Altrex kamersteigers in ons assortiment. Hieronder de verschillende uitvoeringen kort toegelicht.

 

Kamersteigers

Een kamersteiger is een specifieke type rolsteiger welke wordt gebruikt om op grote hoogtes te werken binnen een gebouw of ruimte. Denk hierbij aan kantoorgebouwen, woning of winkels. Kamersteigers zijn vaak wat compacter en kleiner dan een normale rolsteiger. Hierdoor kunt u gemakkelijker door deuren of smalle ruimtes

 

Snelbouw aluminium steigers

Dit zijn rolsteigers welke gemaakt zijn van aluminium en speciaal ontworpen zijn om gemakkelijk en snel opgebouwd of afgebouwd kunnen worden. Dit type is vaak licht van gewicht waardoor ze gemakkelijk te vervoeren zijn. Hierdoor kunt u ze snel en makkelijk naar verschillende locaties vervoeren.

 

Wat zijn de voordelen?

Een rolsteiger heeft diverse voordelen. Denk hierbij aan:

 

  • - Rolsteigers hebben wielen en kunnen zo gemakkelijk naar verschillende locaties worden verplaatst.
  • - Verstelbaar in hoogte: Rolsteigers kunnen op verschillende hoogtes worden ingesteld.
  • - Efficiënt: Door met een rolsteiger te werken, kunt u gemakkelijk bij hoge hoogtes zonder dat u hoeft te klimmen of balanceren op een trap of ladder. Hierdoor bespaart u tijd en werkt het makkelijker.
  • - Veiligheid: Rolsteigers zijn gemaakt om veilig op hoogtes te werken.

 

EN1004 norm en TÜV gecertificeerd

EN1004 is een Europese norm die de minimale vereisten vaststelt voor verrijdbare steigers die gebruikt worden voor bouw- en onderhoudstoepassingen. De norm omvat onder andere vereisten voor duurzaamheid, beweegbaarheid, beveiliging, vergrendeling en stabiliteit. Daarnaast bevat de EN1004 norm ook richtlijnen voor de constructie en de installatie van de verrijdbare steigers. 

 

Wanneer een rolsteiger TÜV gecertificeerd is, heeft het aangetoond dat het aan bepaalde kwaliteits- en veiligheidseisen voldoet.

 

Rolsteiger kopen? Koop eenvoudig bij Kruizinga!

Wilt u een rolsteiger kopen maar heeft u nog vragen? Onze specialisten staan voor u klaar, neem gemakkelijk contact met ze op. Door een rolsteiger bij Kruizinga aan te schaffen bent u verzekerd van de juiste prijs/kwaliteitsverhouding.


FAQ

Wat is een rolsteiger?

Een rolsteiger is een soort ladder welke gebruikt wordt om op grote hoogtes te komen. Denk hierbij aan het uitvoeren van reparaties of onderhoud aan gebouwen. Rolsteigers zijn handig wanneer u veilig op grote hoogtes moet werken.

Kan ik een rolsteiger huren?

Op dit moment is het nog niet mogelijk om een rolsteiger te huren bij Kruizinga. Wilt u weten wat u wel kunt huren bij Kruizinga? Bekijk dan onze verhuur pagina.

Waar komen rolsteigers het meeste voor?

Een rolsteiger wordt veelal gebruikt door schilders, stukadoors en andere bouwspecialisten.

Heeft Kruizinga nog andere producten om de hoogte in te gaan?

Naast rolsteigers heeft Kruizinga ook andere producten welke u kunt gebruiken om de hoogte in te gaan. Denk hierbij aan: trappen, opstapkrukjes en ladders.