Optiliner transportwagen

Bekijk ons grote assortiment optiliner wagens bij Kruizinga

Optiliner platformwagen, het ideale hulpmiddel voor het verplaatsen van grote ladingen

De optiliner platformwagen is een transportwagen bestaande uit 1 of 2 platformen op wielen om het vervoer van zware lasten te vergemakkelijken. Deze multifunctionele transportwagen heeft de juiste afmetingen voor vele transporten. Het belangrijkste doel van dit ergonomisch hulpmiddel is de hantering in het werk van het personeel te vergemakkelijken. Het staat vast dat deze transportwagen in vele magazijnen nuttig zou zijn en daarnaast om het dagelijks leven van de logistieke medewerkers te vergemakkelijken en te verbeteren.

 

Bekijk het assortiment of lees onderstaand verder.
 

 

Wat zijn de kenmerken van een optiliner

De optiliner transportwagen is een platte wagen met één of twee legborden, afhankelijk van het model. Deze legborden, die ontworpen zijn om zware lasten te dragen, zijn gemaakt van hout en de structuur van de transportwagen bestaat uit sterke stalen buizen. Deze maken het mogelijk om zware lasten te vervoeren. Daarnaast bieden de ergonomische duwbeugels voor ergonomie tijdens het verplaatsen.

 

Een specifieke optiliner transportwagen

Net als een handwagen kunt u met de optiliner wagen uw goederen verplaatsen zonder pijnlijke inspanning, vooral voor uw rug. De hoogte van de handgrepen en hun helling maken deze wagen zeer gemakkelijk hanteerbaar en verminderen de inspanningen van de gebruiker. De houten panelen van de wagen zijn gemonteerd op vier vaste wielen met massieve rubberbanden. Dit zijn zwenkwielen om het verplaatsen en draaien van de wagen te vergemakkelijken.

 

Wat zijn de voordelen?

Het eerste voordeel van deze platformwagen is dat hij zeer sterk is en dus zeer zware lasten kan dragen. Dit is een zeer belangrijk voordeel voor logistieke bedrijven of bedrijven die zware producten verkopen. De optiliner transportwagen kan daarom voor veel bedrijven een zeer effectieve oplossing zijn. Daarnaast zijn ze geschikt voor ergonomisch werken.

 

Hoe gebruikt u de optiliner transportwagen?

De optiliner transportwagen wordt meestal gebruikt in magazijnen om zware ladingen te verplaatsen van opslagplaatsen naar transportwagens en terug. Deze multifunctionele transportwagen kan worden gebruikt om elk soort materiaal te verplaatsen, of het nu klein of volumineus is. De transportwagen heeft geen wanden, zodat de lading buiten het transportplatform kan worden verplaatst.

 

Optiliner wagen kopen? Kruizinga helpt u!

Heeft u een optiliner op het oog maar heeft u nog hulp nodig bij uw aanschaf? Geen probleem! Onze specialisten staan voor u klaar om u te helpen met het maken van de beste keuze. Neem hiervoor gemakkelijk contact met ze op. Door een optiliner wagen aan te schaffen bij Kruizinga bent u verzekerd van kwaliteit met de beste prijs.


FAQ

Kunt u ook een optiliner huren?

Bij Kruizinga kunt u verschillende producten huren. Maar een optiliner kunt u (op dit moment) niet huren. Benieuwd naar welke producten u wel kunt huren bij Kruizinga? Bekijk dan onze verhuur pagina.

Kan ik gebruikte optiliners kopen bij Kruizinga?

Op dit moment is het niet mogelijk om een tweedehands optiliner te kopen bij Kruizinga. Wel verkopen wij allerlei andere producten welke wel als tweedehands beschikbaar zijn. Neem hiervoor een kijkje op onze gebruikt pagina.

Heeft Kruizinga nog andere wagens die handig zijn in een magazijn?

Bij Kruizinga hebben we verschillende soorten wagens die handig zijn in een magazijn. U kunt hierbij denken aan cc wagen, handwagen, materiaalstandaard, rongenwagen, tafelwagen en meer! Lukt het u niet om een keuze te maken? Bekijk dan onze keuzehulp.