Klimmateriaal

Bekijk ons grote assortiment klimmateriaal bij Kruizinga

Trappen, ladders en steigers. U vindt ze allemaal bij Kruizinga.

 

Opzoek naar een trap, ladder of steiger? In ons assortiment vindt u enkele ladders, dubbele ladders, reformladders, 3-delige ladders, rolsteigers, opstapkrukjes, telescopische en vouwladders. Afhankelijk van de gewenste werkhoogte en kwaliteitseisen, is voor elke type gebruiker wel een geschikte ladder te vinden.


Wilt u meer informatie over de verschillende klimmaterialen? Bekijk de keuzehulp of lees onderstaand meer hierover. 

 

De verschillende soorten ladders

Trappen en ladders zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten. U komt ze veel tegen in buitenomgevingen waarbij men op hoogte moet werken. Zo zijn er eenvoudige rechte ladders, uitschuifbare ladders of vouwladders. Welke type ladder u ook zoekt, bij ons kunt u hem vinden. Bekijk de keuzehulp voor de diverse soorten ladders. Hieronder een korte uitleg over de verschillende soorten welke u in ons assortiment klimmateriaal kunt vinden.

 

Ladders

Er zijn diverse types ladders in het assortiment van Kruizinga. Denk hierbij aan: enkele ladders, opsteekladders, reformladders, telescopische ladders en vouwladders. Bekijk het gehele assortiment ladders op onze ladder pagina!

 

Opstapkruk 

Wanneer u regelmatig tegen het probleem aanloopt dat u ergens nét niet bij kunt, dan is een opstapkrukje een uitkomst. Die ene of twee treden van het opstapkrukje kunnen ervoor zorgen dat u makkelijker uw werk kunt doen, zonder er een ladder of grote trap bij te hoeven pakken. De kunststof krukjes zijn verrijdbaar en dus makkelijk verplaatsbaar, maar wanneer u op de kruk gaat staan klappen de wieltjes automatisch in voor een verzekerde stabiliteit.

 

Rolsteigers

Met de steigers van Kruizinga kunt u zowel binnen als buiten klussen. De steigers zijn gemakkelijk op en af te bouwen, waardoor ze geschikt zijn voor zowel professioneel als thuisgebruik. Met een steiger heeft u een stevige ondergrond voor grote klussen. Wanneer u de rolsteiger gemakkelijk wilt verplaatsen, kunt u ervoor kiezen om een steiger aan te schaffen met wielen.

 

Trappen

Naast ladders heeft Kruizinga ook diverse types trappen in het assortiment. Denk hierbij aan: bordestrappen en industrietrappen. Met trappen kunt u eenvoudig de hoogte in zonder dat u deze ergens tegen aan hoeft te zetten. Benieuwd naar ons assortiment trappen? Neem dan snel een kijkje op onze trappen pagina.

 

Koop uw klimmateriaal bij Kruizinga

Kruizinga biedt een breed assortiment kwalitatieve producten tegen scherpe prijzen. Heeft u een specifieke vraag over een type klimmateriaal? Neem dan gemakkelijk contact op met onze specialisten. Zij helpen u graag verder met het kiezen van de beste kwaliteit trap of andere klimmateriaal. Door bij Kruizinga een trap of ladder aan te schaffen bent u verzekerd van een kwaliteit product.


FAQ

Heeft Kruizinga ook toebehoren te koop voor diverse klimmaterieel?

Bij het gebruikt van een ladder tijdens langdurige klussen, kan het handig zijn om hulpmiddelen te gebruiken die het werk veiliger en makkelijker maken. Zo vindt u in ons assortiment bijvoorbeeld een opbergbak die u aan de ladder kunt vastmaken. Hierdoor heeft u al uw gereedschap bij de hand en is het op en neer dalen van de ladder verleden tijd. Wilt u zeker weten dat de ladder niet wegglijdt? Met een laddermat is dat verleden tijd. De mat zorgt voor stabiliteit en bij binnen gebruik beschermt hij de ondergrond tegen beschadigingen.