Stalen bakken

Bekijk ons grote assortiment stalen stapelbakken bij Kruizinga

Stapelbakken staal: Divers aanbod bij Kruizinga!

Stalen bakken, ook wel metalen bakken of stapelbakken staal genoemd, zijn in verschillende uitvoeringen en maten verkrijgbaar. Zo bestaat het assortiment van Kruizinga uit bijvoorbeeld uit nieuwe en gebruikte stalen stapelbakken, maar ook is er een mogelijkheid tot maatwerk stapelbakken staal. Doordat de stalen opslagbakken gemaakt zijn van sterk materiaal zijn ze ideaal voor het transporteren, verzamelen en afvoeren van vele soorten goederen. Naast onze stalen stapelbakken is het ook mogelijk om CE gecertificeerde stapelbakken welke gecertificeerd zijn om te hijsen en stapelen aan te schaffen bij Kruizinga.

 

Naast nieuwe stapelbakken staal heeft Kruizinga ook gebruikte stapelbakken staal in het assortiment. Daarnaast is het ook mogelijk om stapelbak staal als maatwerkoplossing aan te schaffen.

 

Benieuwd welke stapelbak staal voor u geschikt is? Bekijk onze keuzehulp of Bekijk onderstaand meer informatie

Slimme keuzes 

 

In welke omgevingen worden stalen bakken gebruikt?

Een stalen bak is geschikt voor diverse bedrijfsomgevingen. Denk hierbij aan een werkveld waar heftruckverkeer aanwezig is of een werkgebied waar productie, order picking en transport centraal staat. Deze bedrijfsomgevingen overlappen met elkaar, doordat ‘producten’ centraal staan. Deze ‘producten’ worden opgeslagen in bijvoorbeeld stalen bakken. De stalen bakken zijn beschikbaar in verschillende afmetingen, waardoor de stapelbakken geschikt zijn voor ieder product of materiaal dat opgeslagen moet worden.

 

De voordelen 

Stalen stapelbakken hebben diverse voordelen, zoals de naam al zegt, zijn de bakken goed stapelbaar. Verder beschikken de stapelbakken staal over hijsogen, in combinatie met een rondstop, kunt u gemakkelijk de bakken hijsen en verplaatsen. Wel bent u hiervoor een CE-certificering nodig welke u tegen een meerprijs kunt verkrijgen. Bekijk op de CE-bakken pagina welke stalen bakken met CE-certificaat allemaal verkrijgbaar zijn.

 

De verschillende soorten

Kruizinga heeft een ruim aanbod aan stalen stapelbakken. Zo kunt u verschillende stapelbakken in verschillende oppervlaktebehandelingen verkrijgen. Denk hierbij aan: gelakt, gelakt en gebruikersschade, roestig en thermisch verzinkt. Weet u niet welke stalen bak met oppervlaktebehandeling u moet kiezen? Neem dan een kijkje op “hoe kiest u de juiste oppervlaktebehandeling blog”. Hierin wordt uitgelegd wat alle oppervlaktebehandelingen betekenen.  

 

Ook zijn de bakken in diverse afmetingen beschikbaar. Hiervoor hanteren wij diverse euronormen in ons assortiment. De euronorm afmetingen zijn: 800 x 600 mm, 1000 x 800 mm, 1200 x 800 mm en 1200 x 1000 mm.

 

Doordat de afmetingen per stalen bak kan verschillen, varieert het laadvermogen ook. Een stalenbak kan een draagvermogen van maar liefst 2000 kg hebben. Verder kan een stalen bak zich kenmerken door de dichte wanden met bijvoorbeeld een klapraam, waardoor u gemakkelijk bij de goederen kan. Daarnaast bevat ons assortiment ook modellen met een open stapelframe, waardoor stalen bakken veilig en makkelijk getransporteerd kunnen worden. Dit model is geschikt voor bijvoorbeeld buizen of dragers. Ook kunt u bij Kruizinga stalen stapelbakken als nieuwe stalen bakken, gebruikte stalen bakken of op maat gemaakt stalen bakken bestellen.

 

Stalen bak kopen? Kruizinga helpt u!

Wilt u stalen stapelbakken kopen, maar bent u er nog niet helemaal uit welke type stalen stapelbak het beste bij u en uw werkzaamheden past? Geen probleem! Neem contact op met onze specialisten, zij helpen u verder bij het maken van uw keuze. Wanneer u kiest om een stapelbak staal aan te schaffen bij Kruizinga bent u gegarandeerd van een duurzame investering met een lange levensduur. Ook zijn onze stapelbakken staal snel leverbaar en hebben daarnaast een goede kwaliteit/prijs verhouding.

 


FAQ

Wat zijn stalen stapelbakken?

Stalen stapelbakken zijn stapelbakken van staal. Stalen bakken zijn super efficiënt en op vele manieren inzetbaar voor vele branches zoals industriële branches, opslagbedrijven of productiebedrijven. U kunt gemakkelijk spullen efficiënt opbergen in bijvoorbeeld een magazijn of op buitenterrein. Stalen bakken zijn robuust en garanderen een lange levensduur.

Heeft Kruizinga ook gebruikte stalen bakken?

Naast nieuwe stalen bakken heeft Kruizinga ook gebruikte stapelbakken staal in het assortiment. Ons gebruikte assortiment wordt dagelijks gevuld waardoor er dagelijks nieuwe producten in het gebruikte assortiment staan. Wilt u weten wat de voordelen zijn van tweedehands magazijninrichting? Bekijk dan onze gebruikte producten.

Is het ook mogelijk om een stalen bak te huren?

Op dit moment is het niet mogelijk om een stalen bak te huren bij Kruizinga. Wel hebben we diverse andere producten binnen het assortiment welke u wel kunt huren. Neem hiervoor een kijkje op onze verhuur pagina en bekijk alle mogelijkheden.

Heeft Kruizinga nog andere producten in het assortiment voor het opslaan van goederen?

Naast onze gebruikte stalen bakken, nieuwe stalen bakken of de mogelijkheid om deze op maatwerk te bestellen bij Kruizinga, Hebben wij ook vele andere producten in het assortiment. Bent u op zoek naar opslag- en transportmiddelen om uw bedrijfsomgeving beter in te richten? Bekijk dan onze andere producten welke u hierbij zullen helpen. Denk hierbij aan: stapelbakken kunststof, draadmanden, rolcontainers, stapelracks etc.