Bijzetwagens

Bekijk ons grote assortiment bijzetwagens bij Kruizinga

Bijzetwagens: handig en functioneel

Een bijzetwagen is onmisbaar binnen omgevingen zoals werkplaatsen, garages en magazijnen. De bijzetkar wordt vaak in combinatie met euronormbakken gebruikt. U kunt hierdoor gemakkelijk uw klein materialen of gereedschap opslaan of verplaatsen. Ook kunt u ze in combinatie met kunststof magazijnbakken gebruiken en zijn ze voor meerdere toepassingen inzetbaar. Sommige bijzetkarren hebben een laadvlak welke kantelbaar zijn waardoor u gemakkelijk de inhoud naar uw toe kunt richten waardoor het nog makkelijker maakt om bij de inhoud te komen. Alle Fetra bijzetkarren beschikken over een EU-norm EN 1757-3 veiligheidsnorm.

 
De ideale bijzetkar voor uw bedrijf

Op zoek naar de ideale bijzetwagen voor uw bedrijf? Bij Kruizinga hebben we verschillende uitvoeringen bijzetkarren. Een bijzetkar is onmisbaar binnen uw bedrijfsomgeving. Ze zijn efficiënt en u kunt er gemakkelijk materialen of gereedschap in opslaan of verplaatsen. We hebben bijzetkarren welke geschikt zijn voor eurobakken, maar ook bijzetkarren met een laadvlak welke kantelbaar zijn of een laadvlak van houtvezelplaat. Door de kantelbare laadvlak kunt u gemakkelijk bij de inhoud.

 

Bijzetwagen kopen? Kruizinga staat voor je klaar!

Wilt u een bijzetwagen kopen? Kruizinga helpt u graag met het maken van de juiste keuze!

Bij Kruizinga vindt u verschillende uitvoeringen bijzetkarren welke gemaakt zijn van hoogwaardig kwaliteit. Een bijzetkar kopen kan lastig zijn als u niet helemaal weet welke keuze u moet maken, daarom helpen wij u graag! U kunt gemakkelijk contact opnemen met onze specialisten, zij helpen u verder met het maken van de juiste keuze.


FAQ

Wat is een bijzetwagen?

Een bijzetwagen is een intern-transportmiddel. Ze zijn onmisbaar binnen het magazijn of werkplaats. Bijzetkarren zijn er met openframes voor eurobakken en met legborden. Ook zijn ze beschikbaar met een kantelbare laadvlak welke 15° en 30° kantelbaar zijn. Door de zwenk- en bokwielen zijn ze gemakkelijk te verplaatsen.

Kunt u ook een bijzetwagen huren?

Bij Kruizinga kunt u verschillende producten huren. Maar een bijzetwagen kunt u (op dit moment) niet huren.

Heeft Kruizinga ook gebruikte bijzetwagens?

Bij Kruizinga heeft u de keuze uit nieuwe bijzetwagens maar ook gebruikt. U kunt hier gemakkelijk op filteren door aan de linkerkant van de website naar de filter artikelindeling te gaan. Staat hier alleen nieuw en niet gebruikt? Dan zijn de gebruikte bijzetwagens tijdelijk op. Wanneer er weer een nieuwe voorraad binnen is gekomen ziet u direct aan de linker zijkant weer een kopje “gebruikt” verschijnen.

Heeft Kruizinga nog andere wagens die handig zijn in een magazijn?

Bij Kruizinga hebben we verschillende soorten wagens die handig zijn in een magazijn. U kunt hierbij denken aan cc wagen, orderverzamelwagen, dossierwagen, draagarmwagen, handwagen, materiaalstandaard, optiliner wagen, rongenwagen, tafelwagen, bijzetwagen, ESD wagen, etagewagen, magazijnwagen, RVS wagen. Lukt het u niet om een keuze te maken? Bekijk dan onze keuzehulp