Fietsenrekken

Bekijk ons grote assortiment fietsenrekken bij Kruizinga

Parkeer uw fietsen veilig met onze fietsenrekken!

Bij Kruizinga hebben we een groot assortiment fietsenrekken. Of u nu naar school gaat, naar het ziekenhuis moet of op een kantoor werkzaam bent, vrijwel in iedere omgeving staat wel een mogelijkheid om u fietsen op te stallen. Denk hierbij aan een fietsenrek. Een fietsenrek zorgt voor een opgeruimde en nette uitstraling. Daarnaast zorgt een fietsenrek ook voor een stukje veiligheid. Wanneer er een fiets omvalt, vallen de omheen gestalde fietsen niet omdat ze in een fietsenrek staan.

 

Bij Kruizinga hebben nieuwe fietsenrekken maar ook tweedehands fietsenrekken in het assortiment. Meer weten? Lees dan onderstaand verder.

Slimme keuzes
Gebruikt
Gebruikte fietsenrekken 2 delig
Nu vanaf € 72,29
25 juli bezorgd
Gebruikt
Gebruikte fietsenrekken 1 delig
Vanaf € 26,25
25 juli bezorgd 

 

Welke type fietsenrekken biedt Kruizinga aan?

Fietsenrekken zijn vaak van metaal gemaakt en zorgen ervoor dat fietsen gestald kunnen worden. De constructie van een fietsenrek van variëren. Zo kunt u fietsenrekken kopen die u losstaand op de grond kan plaatsen, maar ook andere fietsenrekken kunt u bijvoorbeeld aan de muur bevestigen. Onze fietsenrekken zijn gemaakt van robuust materiaal, waardoor deze weerbestendig zijn.

 

Fietsenrek voor 1 fiets of 2 fietsen

Wanneer u aan een fietsenrek denkt, denkt u vast aan een grote fietsenstalling waar heel veel fietsen kunnen parkeren. Als consument of klein bedrijf is het niet noodzakelijk om zo lange fietsenrek aan te schaffen. Het is namelijk ook mogelijk om een fietsenrek aan te schaffen voor maar 1 fiets! Dit zijn 1-delige fietsenrekken welke u aan de wand kunt bevestigen.  

 

Naast dat het erg handig is om een fietsenrek voor 1 fiets aan te schaffen, is het wellicht nog handiger om een fietsenrek voor 2 fietsen aan te schaffen. Zo kan er altijd nog een fiets parkeren naast uw fiets. De 2-delige fietsenrekken welke Kruizinga in het assortiment hebben kunt u niet aan de wand bevestigen, maar op de grond plaatsen. Bij het ene fietsenrek is het mogelijk om de fiets te plaatsen aan beide zijden van het fietsenrek. Bij de andere type 2-delige fietsenrek is het alleen mogelijk om dit aan één zijde te doen. Zo’n fietsenrek gaat van hoog laag, hoog laag. Hierom wordt zo’n fietsenrek ook wel een “fietsenrek hoog laag” genoemd.

 

Fietsenrek voor 3 of 4 fietsen

Een fietsenrek 3-delig en een fietsenrek 4-delig zijn niet extreem groot, maar kunnen dan alsnog genoeg stalling bieden voor de meeste omgevingen. Zo kunt u bijvoorbeeld een fietsenrek 4-delig perfect gebruiken voor gezinnen of voor het personeel van kleine ondernemingen. Bij Kruizinga verkopen we hiervan fietsenrekken in een bollere vorm of in een strakke vorm.

 

5- en 6 delige fietsenrekken & meer!

Is een 4 delige fietsenrek nog niet genoeg om alle fietsen te kunnen stallen? Kies dan voor een 5 of 6 delige fietsenrek. Deze fietsenrekken komen veel voor in schoolomgevingen, ziekenhuisomgevingen, zorgcentra omgevingen en bij winkel- en eetgelegenheden. Vaak worden er meerdere fietsenrekken naast elkaar geplaatst, zodat iedereen zijn of haar fiets hier kwijt kan. Ook kunt hier de keuze maken in de vorm van het fietsenrek, denk aan een bolvormig fietsenrek of een fietsenrek met meer een rechte vorm.

 

Naast 5 en 6-delige fietsenrekken hebben we ook fietsenrekken welke geschikt zijn voor grote organisaties waarbij heel veel personeel op de fiets komt. Denk hierbij aan fietsenrekken voor bijvoorbeeld 19 fietsen!

 

Waar moet u opletten bij het aanschaffen van een fietsenrek?

Naast dat u moet kijken naar hoeveel fietsen u wilt stallen, is het ook belang om te kijken naar welke soorten fietsen er gebruik van gemaakt worden. Een elektrische fiets is zwaarder dan een normale fiets, waardoor een elektrische fiets ook gestald zou moeten worden in een zwaarder fietsenrek. Dit is vooral van belang om te weten wanneer u een wand fietsenrek op het oog hebt.

 

Fietsenrek kopen? Kruizinga helpt u!

Mocht u nog twijfelen over welke fietsenrek het beste bij u past, kunt u altijd contact met een van de experts van Kruizinga. Er wordt dan samen met u gekeken naar wat het beste bij u past. Wanneer u kiest om een rek voor u fietsen aan te schaffen bij Kruizinga, bent u verzekerd van de juiste prijs/kwaliteit verhouding.


FAQ

Wat is een fietsenrek?

Een fietsenrek is een rek waarin u fietsen kunt stallen. Met een fietsenrek zorgt u ervoor dat werknemers, klanten, gasten hun fiets veilig buiten kunnen stallen.

Is het mogelijk een fietsenrek gebruikt te kopen?

Naast een nieuw fietsenrek kunt u ook een gebruikte fietsenrek aanschaffen bij Kruizinga. Wilt u meer weten over ons gebruikt assortiment? Neem dan een kijkje op onze gebruikte assortiment pagina.

Is het mogelijk om tijdelijk een fietsenrek te huren?

Op dit moment is het niet mogelijk om een fietsenrek te huren. Wilt u weten wat u wel kunt huren bij Kruizinga? Neem dan een kijkje op onze verhuur pagina.

Heeft Kruizinga nog andere producten in het assortiment die bij uw fietsenrek passen?

Om uw fiets veilig te parkeren is niet alleen een fietsenrek handig. Denk aan bijvoorbeeld de veiligheid van uw fiets. Hiervoor kunt u een kabelslot gebruiken om uw fiets vast te maken aan een fietsenrek. Zo kan u fiets niet gesloten worden.